Zorg op maat

Kunnen wij, naast de huishouding, nog ergens anders mee helpen? Kies dan nu voor hulp bij dagelijkse activiteiten. Dit is breed maar kan bijvoorbeeld zijn meehelpen met het ontbijt, de krant uit de brievenbus pakken en voorlezen, wandelen, een boodschap doen, papierwerk, het organiseren van de dag of week, etc.

Zoek jij iemand die af en toe voor je kan zorgen? Of je hierbij kan helpen? Vind snel jouw professional die helpt met Zorg!

De werkzaamheden onder de dienst Zorg bestaan uit kleinschalige huishoudelijke taken en lichte zorg en in geen geval specialistische verpleging of persoonlijke verzorging.

Maak vooraf kennis met elkaar!

Niet iedereen die zich op ons platform aanbiedt heeft jarenlange ervaring in lichte zorg of is het schaap met vijf poten, maar is juist wel aardig en hulpvaardig. Zorg dus dat vooraf duidelijk is wat je zoekt en stem af of jouw zorgprofessional kan leveren wat jij zoekt.

 

Zorg in 3 stappen

  1. Selecteer de dienst
  2. Vul je postcode in en
  3. Selecteer de door jouw gewenste zorg

Vertel in een paar zinnen waar je hulp bij zoekt en je aanbieder reageert snel.

Je betaalt bij mpij.nl aan de hand van een ontvangen factuur dat kan vooraf zijn of nadat de dienst is verricht. Maar de aanbieder ontvangt zijn geld pas achteraf en als jij tevreden bent!