Hoe het werkt

Wat is mpij.nl?

 • Mpij.nl is een online platform waarop we huishoudens en aanbieders aan elkaar verbinden. Binnen een paar muisklikken kom je in contact met een aanbieder bij jou in de buurt!
 • Mpij.nl faciliteert hierbij in de keuze van diensten als huishoudelijke hulp, klusjesmannen, tuinmannen, oppassers, bijlesdocent en andere hulp voor in en rondom huis.
 • Mpij.nl is er voor iedereen en jij bepaalt zelf je keuze, mpij.nl helpt je hierbij.
 • Mpij.nl werkt tevens samen met partners, waarvoor het platform wordt ondersteund.

 

Zo werkt mpij.nl

Kijk hier hoe het werkt.

Het maken van een boeking is erg eenvoudig:

 1. Kies de gewenste dienst
 2. Vul je postcode en het gewenste tijdstip in
 3. Selecteer jouw dienstverlener uit de aangeboden profielen

We vragen je nu zelf een profiel aan te maken en de taken die je wilt laten doen, goed te omschrijven. Zodra de aanbieder jouw verzoek geaccepteerd heeft, vragen we je een betaling te doen. Op dat moment staat de afspraak: je hulp is geregeld!

 

Samen

Wij zijn een nieuw platform en we gaan het samen doen! Alleen samen maken we het platform steeds beter. Door jouw beoordelingen kunnen anderen straks zien hoe goed iemand zijn werk doet en wat hij doet aan scholing. Maar ook het aanbod dat geleverd wordt, bepalen we samen. Mis je iets of heb je een suggestie? Vertel het ons. Onze contactgegevens vind je hier.

Bij ons zijn de klanten en aanbieders even belangrijk. Wij zoeken hierin gelijkwaardigheid. Hoe? Bijvoorbeeld door de beoordelingen altijd naar twee kanten te laten werken: jij mag iets vinden van de aanbieder, maar de aanbieder mag ook iets vinden van jou. Verder doen wij meer: Soms zijn individuele aanbieders en klanten onervaren of kwetsbaar. Daarom helpen wij hen.

 

De voordelen

 • Je weet vooraf met welke aanbieder jij in zee gaat.
 • Je kunt zien hoeveel ervaring iemand heeft en hoe hij/zij beoordeeld wordt.
 • Alle afspraken, facturen en betalingen staan online, handig opgeslagen in jouw persoonlijke omgeving.
 • Veilig betalen via iDeal. Geen contant geld nodig.
 • Lage tarieven.
 • 100% flexibel.
 • Eenvoudig opzegbaar.
 • Je overlegt rechtstreeks met jouw aanbieder via de chatfunctie.
 • Alle inhoudelijke afspraken liggen vast. 

Vooruitbetalen? Hoe zit dit?

Je betaalt een deel vooruit of ontvangt na afloop van de dienst een verantwoording. De aanbieder ontvangt zijn vergoeding zodra jij hebt betaald en bij tevredenheid nadat de klus is geklaard. Ben je niet tevreden, dan zal de aanbieder zijn best doen je alsnog tevreden te stellen. Lukt dat niet, dan krijg jij je geld terug.

De mogelijkheid tot vooruitbetalen maakt dat wij geen hoge kosten hoeven te maken om achteraf het geld te moeten vorderen. Hierdoor werkt mpij.nl tegen heel lage tarieven.

Vragen, neem dan contact met ons op.

 

Waarom mpij.nl?

Er zijn meerdere aanbieders voor bijvoorbeeld de tuin of huishoudelijke hulp. Maar bij mpij.nl vind je alle diensten bij elkaar. Wij bieden aanbieders voor verschillende of meerdere klussen. Dus alles onder één dak!

En dit is nog maar het begin, want we willen snel nieuwe diensten aanbieden, zodat jij straks voor alle zaken bij ons terecht kunt.

Daarnaast heeft mpij.nl een andere visie dan veel andere aanbieders. Wij brengen niet alleen gemak, maar wij willen ook verbinden. Mensen bij elkaar brengen en mensen verder helpen. Daar gaat het om. Dat doen we straks door aanbieders te ondersteunen met het maken van hun profiel en voor beginners door cursussen aan te bieden.